3 gode drikkevarer til den sunde restaurant

3 gode drikkevarer til den sunde restaurant

Driver du til daglig en restaurant med fokus på lækker, sund og indbydende mad? Så er du godt stillet. Meget tyder nemlig på, at danskerne i stigende omfang flokkes om denne slags restauranter. Den sunde livsstil hitter nemlig i stor stil, og netop derfor kan du med rette forvente at få masser af gæster på din restaurant. Men naturligvis kun hvis du driver den fornuftigt, og du samtidig tilbyder gæsterne de varer som de efterspørger. Læs derfor med i artiklen her, hvor vi har samlet en liste over 3 gode drikkevarer til den sunde restaurant.

Vin er fint i moderate mængder

Den første drik vi har på listen, er en god gammel kending. Det er naturligvis vinen vi taler om. Undersøgelser viser, at netop vin ikke som sådan er sundt, selvom mange ellers i årevis har troet det, men alkohol i moderate mængder er som sådan heller ikke helt dårligt. Netop derfor kan du sagtens med ro i sindet servere en smule rødvin på din restaurant.

Fokus bør være på at importere vin der er dyrket under ordnede forhold. Det vil dine sundhedsbevidste gæster garanteret sætte pris på. Der er flere forskellige steder du kan importere vinen fra, blandt andet fra Vinoteket, eller lignende vin-eksperter, og her er det muligt at købe vin i et omfattende udvalg af kategorier. Der er således rigeligt at tage af. Som restaurantejer kan du med fordel indgå en samarbejdsaftale med virksomheden, for så ellers på den måde at købe vinen hjem i større partier, og dermed til rabatpris.

Smoothie er sundt og lækkert, samt oplagt hos sunde restauranter

En anden drik der er som skræddersyet til en sund restaurants menukort, er den såkaldte smoothie. Det siger næsten sig selv, at netop denne slags drik skal tilbydes til dine kunder. For den er nemlig definitionen af ordet “sund”.

Smoothies laves nemlig typisk af forskellige former for grøntsager og frugter. Alle herlighederne blandes sammen, og så blendes de ellers i et minut eller to. Herefter serveres de til kunderne. Til tider med isterninger, men lige på det punkt bør kunderne have lov at afgøre hvad de ønsker.

Overvej at lade kunderne lave deres egen juice

Til sidst kan vi slet ikke lade være med at anbefale dig at tilbyde dine kunder juice. Det er nemlig endnu en sund drik, og hvis du skal gøre det ekstra sjovt og lækkert for dine gæster, så kan du med fordel investere i en juicemaskine der tillader, at gæsterne selv laver deres helt egen juice. Erfaringsmæssigt er der mange gæster der er helt vilde med dette, og de får virkelig mulighed for at sætte præg på deres egen drik, ved at sammensætte forskellige frugter til juicen. Et sikkert hit!

startit