Hvorfor være veganer?

Hvorfor være veganer?

Det kan godt være, du ikke allerede er veganer, og hvis du ikke er, så vil du sikkert gerne høre mere om, hvorfor du bør være veganer, og hvorfor du skal vælge at spise vegansk; også når du er ude. Her på redaktionen har vi rigtig mange anbefalinger til dig, men vi mener også, at det er op til det enkelte mennesker at finde sin egen vej, og derfor vil vi heller ikke prædike om, at man skal være det ene eller det andet. Vi anbefaler blot, at man skal være veganer, men hvis man som menneske ikke er klar til at tage den rejse, så er det heller ikke endnu, det skal til. For alle mennesker kan det dog anbefales at starte med at spise mindre kød, og selvom du ikke er veganer, kan du jo sagtens besøge en vegansk restaurant, så du kan blive inspireret, og så du samtidig kan få at se og føle, hvordan det føles, når man spiser vegansk.

Mange mennesker tror nemlig, at der skal kød på bordet, og at det er en del af enhvers levetid, men det er det ikke, og det skal det ikke være. Mad kan sagtens laves, uden at der skal være kød indblandet, og det er da heldigvis også noget, som langt de fleste mennesker har fået øjnene op for. Der kan laves utrolig mange gode og spændende retter af grøntsager og andet godt, og hvis ikke allerede, du har prøvet at sætte tænderne i en vegansk burger, så skulle du tage at prøve det snarest muligt. Det kan du efterhånden prøve rigtig mange steder i København, og mens Aarhus også har noget at byde på, så er der også flere andre byer, der har. Vi ved personligt ike helt så meget om, hvad der foregår ude i provinsen eller andre små steder, men det er sikkert muligt at få vegansk flere steder, end vi tror. Når alt kommer til alt, så handler det jo om at gå derhen, hvor man kan lide at være, og hvis vi skal anbefale et eller flere steder, så må de alle siges at være i København, mens der som nævnt også er nogle stykker i Aarhus.

Når du første gang besøger en vegansk restaurant, så kan du heller ikke undgå at blive overrasket, for her vil være utrolig dejligt, og du kan ikke andet end at blive imponeret over den mad, der bliver servere. Du kan få mad i alle afskygninger, og selv kage vil du kunne få, hvis du ønsker det. Vi er særligt vilde med alle de forskellige slags juice og smoothies, som det er muligt at få, og det er noget, vi nyder, så ofte vi kan.

startit