Undersøg verden

Undersøg verden

Vi er endnu engang rigtig glade for, at du er her på vores side, for det betyder, at du interesserer dig får både mad, økologi og sundhed, og det er alle emner, der har optaget os her på redaktionen gennem årtier. Hvis du opdager nye og spændende restauranter derude, vil vi meget gerne høre om det, og vi tager os også gerne tid til at anbefale dem videre, hvis vi også synes om det. For dig, der er vegetar, er der rigtig meget at byde på derude, og for dig, der er veganer, er der ikke nær så meget, som det ser ud nu, men det kommer med tiden, og det er noget, vi alle kan glæde os over; både som menneskehed og som klode.

Det er ikke ligegyldigt, hvad du putter i munden, og det er ikke ligegyldigt, hvor det kommer fra, og når du er ude at rejse, kan du for alvor undersøge andre kultures tilgang til det at spise. Du vil sikkert finde ud af, at der er lande, der sælger mere økologisk, end vi gør, og at der er lande, der sælger mindre økologisk, og uanset hvad kan du glæde dig over at prøve et helt andet udvalg end det, vi kender til. Du kan også hente inspirationen med hjem og udbrede det herhjemme.

Det er vigtigt, at vi som nation får øjnene op for øget dyrevelfærd, og at vi ikke skal slå dyr ihjel. Det er noget, vi ved, du allerede har øjnene oppe for, og det er vi meget glade for. For jo flere mennesker, vi er, der har fokus på dette, jo mere vil budskabet brede sig, og det er noget, der vil sikre et bedre liv til alle. Lad os undersøge verden sammen og gøre det godt for os alle.

startit